HERROEPINGSRECHT / TEVREDENHEIDSGARANTIE


14 DAGEN BEDENKTIJD

Tijdens deze 14 dagen bedenktijd heb je het recht om zonder enige verplichting de ontvangen goederen terug te sturen. Deze verzendkosten zijn voor eigen rekening. Het risico van verzending en het bewijs daarvan ligt bij jezelf.

Wees wel zorgvuldig met de spullen. Gebruik het product alleen voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Als je van jouw herroepingsrecht gebruik maakt moet je het product met alle geleverde toebehoren aan ons terugsturen. Het liefst in de originele verpakking en volgens de aanwijzingen in de retourprocedure.

 

VOORWAARDEN VOOR TERUGSTUREN

 •         De ontvangen artikelen kun je binnen 14 dagen kosteloos terugsturen. De termijn gaat in op de dag dat de producten in ontvangst zijn genomen.
 •         Meld jouw retour vooraf aan (binnen 14 dagen) via het contactformulier of telefonisch op 020 – 752 99 53.
 •         Verpak de product(en) zorgvuldig en stevig om transportschade te voorkomen.
 •         Sluit een kopie van de factuur of de pakbon bij en doe er ook een brief bij wat er aan de hand is. 
 •         Je krijgt terugzend-instructies van ons. Als binnen 7 kalenderdagen daarna jouw retourzending niet verzonden is, kunnen wij je geld niet terugstorten.
 •         Terug te sturen producten die binnen de tevredenheidsgarantie vallen moet je - als dit enigszins mogelijk is - weer in de originele verpakking plaatsen. Zo'n product mag ook niet beschadigd of gebruikt zijn.
 •         Wanneer je af ziet van je bestelling, en het product is gebruikt of beschadigd, dan wordt de waardevermindering aan jou doorberekend.TERMIJN VAN EEN TERUGBETALING

Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping heb je je aankoopbedrag terug.

 

UITZONDERINGEN

 •         Het herroepingsrecht geldt niet voor producten waarvan de garantiesticker (Warranty Void) is verwijderd.
 •         Het herroepingsrecht geldt niet voor aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt, dit betreft maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht.
 •         Het herroepingsrecht geldt niet voor ingewisselde vouchers, waarde- en tegoedbonnen.
 •         Het herroepingsrecht geldt niet voor diensten die met instemming van de klant volledig worden uitgevoerd binnen de 14 dagen en waarbij de klant heeft verklaard van het herroepingsrecht af te zien
 •         Het herroepingsrecht geldt niet voor vervangingsorders.


WAARDEVERMINDERING

Kun je het ontvangen product alleen gedeeltelijk, beschadigd of niet terugsturen? Dan zullen we de waardevermindering verrekenen. Dit geldt niet wanneer de waardevermindering alleen te wijten is aan het controleren van het ontvangen product, zoals dat bijvoorbeeld ook in een winkel kan. Je kunt het risico op waardevermindering verminderen als je het product niet in gebruik neemt en niets doet dat de waarde van het product beïnvloedt.

 


HERROEPINGSFORMULIER

Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onderstaande herroepingsformulier als je af wilt zien van je bestelling. Zorg er dan voor dat je het ingevulde formulier en de retour te sturen producten binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling terug hebt gestuurd.

Download hier het herroepingsformulier als PDF bestand.